Cyril Suk: Nespekulujme a nechme to na Valnou hromadu

Po mladoboleslavském stadionu během zápasu proti Brnu procházejí čert s Mikulášem, ale domácí fanoušci ani vedení klubu nemá na dárečky náladu. Hodinu po poledni totiž dostali jeden hodně nepříjemný. Server Aktuálně.cz přišel s tvrzením, že boleslavský klub před sezónou údajně falšoval prohlášení o bezdlužnosti a hrozí mu vyloučení ze soutěže.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Chrudim vs. HC Mladá Boleslav

HC Chrudim vs. HC Mladá Boleslav | Foto: HC Moeller Pardubice

Na první poslech události posledních hodin atmosféru v hledišti neovlivňují. A rozhodně to není tím, že by domácí fanoušci nebyli informovaní a netušili, z čeho je jejich klub obviněn a co mu prý hrozí.

"Poslouchal jsem to v rádiu a řekl bych, že na tom něco pravdy bude. Člověk si to nezaslouží. Je mi přes osmdesát, hrál jsem taky hokej, tak ať jdou do háje. Já být na místě lidí, kteří jim dávají peníze, tak bych jim nedal ani korunu," tenhle hlas kritický k vedení mladoboleslavského klubu byl ovšem při bleskovém miniprůzkumu Radiožurnálu rozhodně v menšině. Většinou fandové kritizují spíše vedení extraligy a celou aféru považují za účelovou a vykonstruovanou.

Přehrát

00:00 / 00:00

Fanoušci a manažer Suk o situaci v klubu obviněném z falšování dokladů před startem extraligy

„Tyhle věci se měly rozhodnout před začátkem soutěže. Mělo to být jasně uzavřený. Připadá mi, že to je účelově vytažený, že nechtějí Boleslav v lize. Pan Šulc vytahuje věci, který si měl vyřešit před začátkem soutěže. Spíš je to osobní spor nebo něco takovýho. Je to velice nepříjemný, Každý furt přemýšlí nad tím co bude a nikdo se nesoustředí na hokej.

My jsme tady od toho abychom fandili a vyhráli," říká skalní fanda navlečený do boleslavského dresu a má pravdu. Od toho, aby věc řešil, je tu především generální manažer boleslavského klubu Cyril Suk. Ten se už v pátek dověděl o svolání mimořádné valné hromady na pondělí 13. prosince, kdy se bude řešit právě případ údajných nesrovnalostí v dokumentech, které on sám před sezónou podepisoval.

"Ano, já jsem to podepisoval a pevně věřím, že jsme schopni všechno dokladovat a vysvětlit na Valné hromadě. Takže nespekulujme a nechme to na Valnou hromadu," říká generální manažer Cyril Suk.

Jan Kaliba, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme