Exkluzivní procházky

9. prosinec 2010

Vydejte se s námi objevovat ptačí obyvatele zimní Vltavy nebo poznejte kouzlo večerní zoo!

V sobotu 11. prosince se uskuteční Ornitologická vycházka za zimními obyvateli Vltavy. Návštěvníci se budou moci vydat k Vltavě s odborníky ze Zoo Praha a pozorovat obyvatele jednoho z významných ptačích zimovišť. Bude-li výpravě přát štěstí, představí se poláci chocholačky, poláci velcí, volavky popelavé, kormoráni, racci, čírky a další vodní ptáci.

Sraz ornitologických nadšenců je v 8.30 hodin před hlavním vchodem do Zoo Praha. Na sebe doporučujeme teplé oblečení a s sebou dalekohled. Ornitologická vycházka je zdarma pro všechny!

Počínaje pátkem 10. prosince zahajujeme tradiční Večerní procházky po zoo. Návštěvníci budou mít příležitost zažít atmosféru zoo po setmění a spolu s odborným průvodcem pozorovat noční život zvířat v dolní části zoo. Dozví se, jak se ke spánku ukládají sloni nebo hroší rodinka. Zjistí, co večer dělají lvi a tygři.
Večerní procházky probíhají vždy v pátek a v sobotu a během vánočních prázdnin každý den od 26. do 30. prosince. Začínají v 17.00, 17.30 a 18.00 hodin a trvají zhruba 1,5 hodiny. První čas je vždy určen rodičům s dětmi, kterým bude přizpůsoben výklad.

autor: Zoo Praha
Spustit audio