Jaroslav Plašil: Angažování tenisových hvězd je neúměrné významu soutěže

Ta zpráva se tutlala asi měsíc, ale už je venku. Světová jednička Wozniacká bude hrát v České republice. "Hm, tak to je bomba," chtělo by se říct. Chtělo, v případě, že by se jednalo o účast na zavedeném a uznávaném turnaji s pevným termínem. A ne, když jde o start v české extralize družstev, která má se slovem česká stále méně společného.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych během utkání s Rafaelem Nadalem na Turnaji mistrů

Tomáš Berdych během utkání s Rafaelem Nadalem na Turnaji mistrů | Zdroj: ČTK

Nejlepší kluby se předhánějí v tom, jakou zahraniční hvězdu pro svých pár minut slávy uloví a vůbec nedbají na to, že je veškerá snaha o to, sestavit nejsilnější tým až komicky neúměrná významu celé soutěže. Schválně, zkuste si o ní něco najít třeba na internetu. Je to docela fuška vypátrat to, že vloni se kvůli účasti Čechů v semifinále Davis cupu extraliga družstev vůbec nehrála.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jaroslav Plašil: Angažování tenisových hvězd je neúměrné významu soutěže

Letos se pro ni pro změnu našlo atraktivní místo v době, kdy mají tenisté dovolenou nebo těsně po ní. Takže se začínají připravovat na novou sezónu. Ale fanoušky, kterým i za těchto okolností stojí za to tenisty vidět, u nás máme. Alespoň v Prostějově na to sázejí, protože tam snad poprvé v historii zavádějí na domácí extraligu vstupné.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme