Mladá Boleslav zůstává v extralize, dostala pokutu 3 miliony

Ve Velké Bíteši se na mimořádném zasedání sešla Asociace profesionálních klubů ledního hokeje. Ta jednala o vyloučení Bruslařského klubu Mladá Boleslav z extraligy kvůli nepravdivé situační zprávě. Mladoboleslavští nakonec o příslušnost v nejvyšší soutěži nepřijdou. Musí ale zaplatit pokutu ve výši 3 miliony korun.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

BK Mladá Boleslav - logo

BK Mladá Boleslav - logo | Foto: BK Mladá Boleslav

Mladoboleslavští přiznali v otázce předložené situační zprávy pochybení. Do rozporu s licenčním řádem soutěže se aktuálně poslední celek extraligy dostal v listopadu, kdy kontrola zjistila neuhrazené závazky. I když Středočechům hrozilo dokonce vyloučení ze soutěže, jako reálná se jevila právě pokuta.

Přehrát

00:00 / 00:00

Mladá Boleslav zůstává v hokejové extralize

Prezident klubu Jan Plachý věří, že tato kauza mužstvu definitivně nezlomí vaz. „Je to hrozně nepříjemné, ale jsme bojovníci a vydržíme to. Věřím tomu, že se odrazíme k lepší budoucnosti.“ Pro Mladou Boleslav je to letos už druhý problém, který se jí bezprostředně dotýká. Kvůli chybám v registracích přišla o dvaadvacet bodů.

Pavel Petr, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme