Fotbalista Necid chce dát poprvé Spartě gól

Celý podzim čekalo české fotbalové publikum na špičkového evropského soupeře, který už má jistou účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Jenže když ruský vicemistr CSKA Moskva konečně dorazil do Prahy, nedá se mluvit o tom, že by návštěva večerního zápasu proti Spartě na Letné byla neodolatelným lákadlem. Sestava Moskvanů je značně prořídlá, ale jedno lákadlo v ní naštěstí přece jen zbylo.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista Tomáš Necid

Fotbalista Tomáš Necid | Zdroj: ČTK

Tomáš Necid má před zápasem na Letné jistotu, o kterou se během podzimní části sezóny opřít rozhodně nemohl. Vyběhne na hřiště hned od první minuty. Na Letné proti Spartě to bude poprvé od zápasu, kdy tam coby slávista vyhrál derby 4:1. Jestli ho bude sparťanské publikum brát spíše jako slávistu, nebo jako reprezentačního střelce, těžko odhadnout.

"Když jsem přijel na Spartu s Jabloncem, tak to moc příjemné nebylo. Dá se očekávat, že mě fanoušci asi nebudou mít moc rádi, protože jsem hrál za Slavii. Je to jejich věc, můžou si fandit komu chtějí, já se budu soustředit sám na sebe," prohlásil Necid.

Přehrát

00:00 / 00:00

Fotbalista CSKA Moskva Tomáš Necid chce dát Spartě poprvé gól

Český útočník se pokusí dát Spartě gól, což se mu ještě nikdy nepodařilo. Nemusí se bát, že by na to nedostal dost času a prostoru. Bude hlavní útočnou zbraní ruského týmu, protože prakticky kompletní obvyklá základní sestava CSKA už dostala dovolenou a jeho kolegové z útoku se rozprchli do svých domovů po celém světě.

Trenér Leonid Sluckij vzal do Prahy jen 15 fotbalistů, z toho třetinu dorostenců. Spartě se tedy nabízí šance obrat CSKA o první body v Evropské lize. Zápas začne na Letné od devatenácti hodin a Radiožurnál nabídne přímou reportáž druhého poločasu.

Alena Benešová, Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme