Wozniacká si pobyt v Prostějově užívá, ale i tvrdě trénuje

V Prostějově trénuje tento týden světová tenisová jednička Dánka Caroline Wozniacká. Za domácí celek TK Agrofert má nastoupit v sobotu ve finále extraligy smíšených družstev. Dnes hovořila o své přípravě i plánech.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenisová raketa

Tenisová raketa | Foto: Fotobanka stock.xchng

Nemluvila však ani dánsky a téměř ani anglicky, ale především řečí svých předků, tedy polsky. Na Hané je nyní velmi spokojená. "Je to tu super. Skvělé zázemí, dá se tu dobře trénovat. Jsem tu poprvé, ale je tu fajn."

O to, že se Caroline Wozniacká připravuje právě v Prostějově se zasloužil trenér její soupeřky Petry Kvitové David Kotyza. Kromě přípravy jí ale zbývá čas i na jiné věci. "Byla jsem na basketu, ale jinak hodně térnuji." Caroline Wozniacká sice stihla shlédnout utkání evropského poháru basketbalistů Prostějov - Bonn, ale především tvrdě dvoufázově trénuje. Večer si najde i čas navštívit restauraci. Dobrý by ale byl podle ní i nějaký odpočinek.

Přehrát

00:00 / 00:00

Wozniacká si pobyt v Prostějově užívá, ale i tvrdě trénuje

V Prostějově trénuje Caroline Wozniacká jak s domácími tenistkami tak i se svým tréninkovým partnerem. Věnuje se jí také její kondiční trenér. Caroline Wozniacká má za sebou skvělé období. Je světovou jedničkou a stala se hráčkou roku. Dobré jídlo v Prostějově patřilo k oslavě těchto úspěchů.

Vánoce stráví Caroline Wozniacká v Monaku se svou rodinou. Nyní se ale připravuje v Prostějově, kde hovoří i česky. Pokud si s domácími tenistkami nerozumí, pak použije angličtinu. Jaká slova zná však prozradit nechtěla. Příští rok začne Caroline Wozniacká svůj tenisový prog ram už v lednu.

Po exhibici následují turnaje v Hong-Kongu, Sydney a grandslam v Melbourne. Caroline Wozniacká chce zůstat světovou jedničkou co nejdéle, jako prémii by si přála vítězství v grandslamovém turnaji.

Tomáš Minarčík, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme