V Karlovarském kraji hustě sněží, dopravu blokují kamiony

Husté sněžení v Karlovarském kraji opět zkomplikovalo dopravu. Největší problémy mají kamiony a to už i v malých kopcích. Nejhorší situace je na hlavním tahu z Karlových Varů do Chebu na obchvatu Královského Poříčí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zasněžené silnice

Zasněžené silnice | Foto: Jan Rosenauer

Na silnici v kopci tam stojí vedle sebe dva kamiony. Blokují průjezd nejen dalším vozům, ale i sypači, který uvízl v koloně za nimi. Další kamion uvízl v kopci v karlovarské městské části Doubí směrem na Plzeň.

Dá se předpokládat, že kamiony budou mít v kopcích problémy po celém regionu. Sněhu totiž padá obrovské množství. Na hlavních tazích zůstává i po ošetření sněhová pokrývka. Stejná situace je i na komunikacích nižších tříd.

V Moravskoslezském kraji zůstává po kalamitě z předchozích dnů mimo provoz železniční trať mezi Třemešnou ve Slezsku a Osoblahou. Vlaky tam nejezdí už pátý den.

Dráhy ale postupně obnovují provoz na horských úsecích mezi Raspenavou a Bílým Potokem pod Smrkem a mezi Frýdlantem a Jindřichovicemi pod Smrkem na Liberecku.

Problémy s počasím v západní Evropě se odrazily i na provozu pražského ruzyňského letiště. Na dnešek bylo zrušeno devět letů mezi Prahou a Frankfurtem, Bruselem a Londýnem.

Igor Maňour, Jana Zemanová, Andrea Strohmaierová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme