Na letišti Heathrow byla poprvé od soboty otevřena druhá ranvej

Britská vláda projednávala rozsáhlý zmatek v letecké a železniční dopravě. Nyní byla otevřena druhá ranvej na největším londýnském letišti Heathrow. Správa letiště vyzývá cestující, aby nejezdili na letiště pokud nemají potvrzený let od své aerolinky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

letadlo

letadlo | Foto: Marián Vojtek

Druhá, jižní ranvej na londýnském letišti Heathrow byla otevřena včera večer poprvé od soboty. Mluvčí správy letiště řekl, že aerolinky provozují značně omezený program letů.

Premiér David Cameron vyjádřil pochopení pro personál letiště odklízející mimořádné množství sněhu, ale dodal: „I když je pochopitelné, že letiště Heathrow muselo být nakrátko zavřeno, prožívám pocit frustrace spolu se všemi postiženými nad tím, že zlepšení situace trvá tak dlouho.“

Společnost Eurostar která zajišťuje železniční spojení s evropským kontinentem oznámila, že na dnešek plánuje téměř normální služby. Po špatných zkušenostech s dlouhou frontou před budovou londýnského terminálu St. Pancras jsou cestující vyzýváni, aby se dostavili jen hodinu před odjezdem jejich vlaku.

Milan Kocourek, Lukáš Vincourek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme