České dráhy před Vánoci posílí dálkové vlaky

České dráhy dnes a zítra posílí vlaky téměř o 9 tisíc míst. Týká se to především dálkových spojů, vnitrostátních i mezinárodních rychlíků. I přes to se ale čeká větší nápor cestujících, hlavně v uzlových stanicích. Dráhy proto doporučují koupi jízdenky už předem anebo přes internet.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vlak je opožděn z důvodu nepříznivých povětrnostních podmínek na trati - hlásají reproduktory na nádražích po celé ČR. Vlaky nabírají zpoždění.

Vlak je opožděn z důvodu nepříznivých povětrnostních podmínek na trati - hlásají reproduktory na nádražích po celé ČR. Vlaky nabírají zpoždění. | Foto: Tomáš Adamec

Vlaky které jedou z Prahy do Bohumína, Vsetína, Zlína, ale i do Plzně, do Brna a Českých Budějovic nabídnou ve středu a ve čtvrtek cestujícím větší kapacitu.

Posilové vagóny jsou také ve vlacích EuroCity směřujících na Slovensko - do Žiliny, Košic a do Bratislavy. Dráhy prodlouží i expres Hradčany až do Košic.

Pro dálkové vlaky je dobré mít předem koupenou místenku, u pokladen bude pravděpodobně nával. Proto České dráhy doporučují využít ke koupi jízdenky i automaty, internet nebo telefonické kontaktní centrum na čísle: 840 112 113.

Jan Herget Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme