Zpěvák Elton John s partnerem mají syna

Britský zpěvák Elton John a jeho dlouholetý partner David Furnish se stali hrdými rodiči. Informuje o tom časopis US Weekly. Jejich syn se jmenuje Zachary Jackson Levon Furnish-John a narodil se v Kalifornii na Štědrý den.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sir Elton John

Sir Elton John | Foto: Universal Music

„Tento moment nás zahltil štěstím a radostí. Zachary je zdravý a má se opravdu dobře. A my jsme hrdí a šťastní rodiče,“ cituje bez větších podrobností americký týdeník slavný pár. Kdo je biologickou matkou malého chlapce tak není známo.

Přehrát

00:00 / 00:00

Britský zpěvák a hudebník Elton John se stal poprvé otcem. Další podrobnosti jsme v Ozvěnách dne rozebrali se spolupracovníkem ve Velké Británii Ivanem Kytkou.

Elton John si svého dlouholetého přítele, kanadského filmaře Davida Furnishe vzal v prosinci 2005. Loni si pak chtěli osvojit čtrnáctiměsíčního sirotka z Ukrajiny. Plány jim ale zhatily tamní zákony, které neuznávají homosexuální svazky. Navíc prý norma neumožňuje adoptovat děti rodičům starším 45 let.

Britská média věnují zprávě velkou pozornost

Podle médií se dítě narodilo náhradní matce v Kalifornii. Jak ale v Ozvěnách dne uvedl spolupracovník ve Velké Británii Ivan Kytka, bližší podrobnosti známy nejsou.

„Není známo jméno matky, která dítě porodila a ani to, kolik za to dostala peněz. Neví se ani to, kterého z mužů z partnerské dvojice bylo sperma k početí použito,“ uvedl.

Britská média podle něj věnují zprávě značnou pozornost. „Britové mají v pondělí a úterý volno, takže je zde jakési informační vakuum, které každá podobná zpráva dobře zaplní. Elton John je navíc v Británii považován za možná nejpopulárnějšího zpěváka v Británii a každý jeho počin je pozorně sledován,“ přiblížil.

Lubica Bergmanová, Katarína Brezovská, Jan Bumba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme