Střední Čechy zažívají jednu z nejklidnějších silvestrovských nocí

Střední Čechy zažívají jednu z nejklidnějších silvestrovských nocí za posledních několik let. Hasiči zatím nemuseli vyjíždět k žádnému požáru. O něco více práce ale měli už tamní záchranáři.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kladno bojuje s tajícím sněhem

Kladno bojuje s tajícím sněhem | Foto: Jana Káninská

Podle 28 kamer, které mají na operačním středisku kladenští strážníci, mezi kterými se po dnešní ráno pohybuje i redaktor Radiožurálu Pavel Pavlas, se v ulicích Kladna příliš lidí nepohybuje.

Důvodem je chladné počasí ale i to, že lidé šetří. Nejen, že není místní obyvatele vidět na ulicích, ale ani restaurace nejsou plné. Také produkce ohňostrojů a odpalování raket bylo o poznání klidnější.

Policisté zasahovali před půlnocí při hádce několika lidí na jedné kladenské ubytovně. Příbramští záchranáři vyjížděli v jednom případu otravy alkoholem, kladenští záchranáři ošetřovali dokonce patnáctiletého mladíka, který se také otrávil alkoholem. Na Benešovsku lékaři ošetřili malé dítě, které se popálilo o petardu.

Pavel Pavlas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme