Ve středních Čechách přibývá po oslavách vážných zranění

Hasiči zatím nemuseli vyjíždět k žádnému požáru. O něco více práce ale měli tamní záchranáři. Do nemocnic odvezli několik lidí s popáleninami od silvestrovské pyrotechniky nebo otravou alkoholem. V rakovnické nemocnici se půl hodiny po půlnoci narodil chlapeček, zatím není jisté, zda jde o prvního Středočecha.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Oslavy nového roku na Václavském náměstí.

Oslavy nového roku na Václavském náměstí. | Zdroj: ČTK

Záchranáři pomáhali čtyřem desítkám lidí, kteří měli otravu akoholem, nebo si v opilosti přivodili zranění. Lékaři museli ošetřit osm lidí, kteří se popálili od zábavní pyrotechniky. V Lánech prodělal otravu alkoholem teprve 15tiletý chlapec, záchranáři ho odvezli do kladenské nemocnice.

V kolínské nemocnici skončila dívka, která se v Kutné Hoře popálila od petard. Její zranění jsou vážná. Jedná se o popáleniny hlavně v oblasti očí. Nejhůře skončil mladík, který ve Vlašimi vypil nemrznoucí kapalinu. Jeho stav je velmi vážný.

Středním Čechám se nevyhýbají ani potyčky opilých lidí, vloupání do vozidel nebo chytání psů, kteří se lekli petard a svým majitelům utekli.

Hasiči, ale i policisté zatím hodnotí silvestrovskou noc jako velmi klidnou.

V rakovnické nemocnici se půl hodiny po půlnoci narodil chlapeček, zatím není jisté, zda je to první miminko středních Čech a dostane od kraje 10 tisíc korun. Maminku prvního Středočecha navštíví hejman během neděle.

Pavel Pavlas, Michaela Vydrová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme