Ze sprinterské kvalifikace postoupili Jakš, Koukal, Kožíšek a Nývltová

Z kvalifikace dnešního sprintu volnou technikou na Tour de Ski postoupili Martin Jakš, Dušan Kožíšek, Martin Koukal a Eva Nývltová. Jen o čtyři místa unikl postup Lukáši Bauerovi, který se tak před závěrečnými třemi etapami propadne z průběžné osmé pozice.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

"Je to trochu smůla, na druhou stranu jsem nemohl moc počítat, s mými sprinterskými výsledky v kariéře, že bych postoupil. Takže vyloženě překvapený nejsem, ale zase tak špatně jsem nejel. Jsem rád, že teď se poběží distanční závody, protože to jsou moje závody. Paradoxně teď bych měl fandit těm, kteří jsou za mnou, aby se dostali časově kousek přede mě, abych měl šanci je dojet a pak jet v nějaké slušné skupině," řekl Bauer po skončení sprinterské kvalifikace.

Přehrát

00:00 / 00:00

Je to smůla, ale zase tak špatně jsem nejel, řekl Bauer po kvalifikaci ve sprintu

Nejrychlejší byl mezi muži Rakušan Tritscher, Jakš doběhl dvanáctý, Kožíšek šestnáctý a o jednu příčku hůře skončil Koukal. Mezi ženami zvládla kvalifikaci sprintu nejlépe Slovinka Majdičová, Nývltová postoupila z osmnáctého místa a Janečková doběhla devětatřicátá.

Jan Kaliba, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme