Dostihová sezóna dnes vrcholí v Pardubicích

Na pardubickém závodišti se dnes běží 113. ročník Velké pardubické steeplechase České pojišťovny. Do souboje s 6900 metrů dlouhou tratí a 30 překážkami, kterým vévodí proslulý Taxisův příkop, je přihlášeno 19 koní.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

dostihy

dostihy | Foto: Česká pojišťovna

Opět nechybí konkurence z britských ostrovů v podobě irského Mose Harpera a anglického Falcon du Coteau, ovšem favorité jsou z domácích stájí. Především letos neporažená klisna Registana, která ponese německého žokeje Petera Gehma, vítěze předchozích dvou ročníků. Chybět nebude obhájce prvenství Maskul, tentokrát s žokejem Jiřím Kameníčkem, legendární Josef Váňa se posadí do sedla svého svěřence Decent Fellowa.

První z dnešních dostihů začíná v 11.20. 113. Velká pardubická odstartuje v 15 hodin a 35 minut. Český rozhlas 1 - Radiožurnál u toho samozřejmě nebude chybět a závěr slavného dostihu přiblíží v přímé reportáži.

Jan Rosenauer, Marika Táborská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme