Absolut Oldie Classics: Absolut Digital s novým streamem věnovaným klasickým hitům

27. říjen 2017

„Od našich fanoušků a posluchačů máme v posledních letech obrovskou zpětnou vazbu. Jsme potěšeni, že nyní můžeme potěšit všechny ty, kteří se těšili na pop a rockové hity,“ konstatovala Verena Bartsch, hudební šéf Absolut Digital.

Rozhlasová rodina Absolut Digital se rozšíří od 6. listopadu o nový tematický stream Absolut Oldie Classics. V portfoliu se objeví krátce poté, co před několika týdny odstartoval program Absolut Bella. Absolut Oldie Classics má nabídnout to nejlepší z doby od šedesátých do osmdesátých let dvacátého století. Zvukový obal pro oba tematické streamy vytvořila společnost Top Format Productions z Nizozemska.

„Od našich fanoušků a posluchačů máme v posledních letech obrovskou zpětnou vazbu. Jsme nadšeni, že nyní můžeme potěšit všechny ty, kteří se těšili na pop a rockové hity, které si budou moci zazpívat díky Absolut Bella a Absolut Oldies Classics,“ konstatovala Verena Bartsch, hudební šéf Absolutní Digital. Obě stanice budou dostupné prozatím pouze na webu, do budoucna nicméně není vyloučeno, že by se mohly objevit i v rámci DAB+. Absolut Digital bude spolu s operátorem Media Broadcast provozovat druhou celoplošnou síť, která má odstartovat předběžně v prvním kvartálu příštího roku.

autor: lukpo
Spustit audio