alsterradio a 917xfm: nové DAB+ stanice pro Hamburk

1. září 2017

Zatímco alsterradio radio se zaměřuje na rock a pop, 917xfm potěší zájemce o menšinové žánry, jako jsou například indie, alternativa, elektro nebo jazz.

Obyvatelé Hamburku a okolí si mohou naladit od září v rámci DAB+ multiplexu Hamburg K11C dvě nové rozhlasové stanice. Jedná se konkrétně o alsterradio a 917xfm. Jejich webové stránky můžete navštívit na adresách, které jsou připojeny jako aktivní linky, zároveň máte k dispozici i jejich on-line streamy, na které není uplatňovaná geoblokace. Oběma stanicím je vyhrazen datový tok 72 kbps při použitém kódování HE-AAC, verze 1.

Zatímco alsterradio radio se zaměřuje na rock a pop, 917xfm potěší zájemce o menšinové žánry, jako jsou například indie, alternativa, elektro nebo jazz. Digitální rozhlasový multiplex je možné naladit z čtyřkilowattového hamburského vysílače Heinrich-Hertz-Turm. Posluchači mají k dispozici nabídku aktuálně čtrnácti stanic různých žánrů. V rozhlasovém multiplexu je šířen například okruh 80s80s věnovaný hudbě osmdesátých let, Radio Paradiso z taneční muzikou nebo lulu.fm určené LGBT komunitě. Program pro věřící zastupuje ERF Pop.

autor: lukpo
Spustit audio