Antenne Bayern spustila nové digitální stanice Radio Lina, Radio Ludwig a Radio Fresh

26. říjen 2017

„Díky průzkumu, který jsme si udělali na trhu, můžeme přinést našim posluchačům vysoce kvalitní a přesně cílený obsah,“ uvedla Ina Tenz, programová ředitelka a šéfka obsahu.

Portfolio digitálních stanic Antenne Bayern, nejposlouchanějšího rozhlasového okruhu v Bavorsku, se od října rozšířilo o tři nové programy – Radio Lina, Radio Ludwig a Radio Fresh. První se orientuje na ženy, druhá na muže a třetí je určena mladé generaci. Zájemci si je mohou pustit na webových stránkách Antenne Bayern. Antenne Bayern provozuje i další tematické streamy – Oldies but Goldies, Antenne Top 40, Chillout nebo 90er Hits.

„V současné době funguje na internetu celá řada streamů s množstvím hudebních žánrů. Proto poprvé přicházíme za posluchači s programy zaměřenými čistě na ženy a muže. Díky průzkumu, který jsme si udělali na trhu, můžeme přinést našim posluchačům vysoce kvalitní a přesně cílený obsah,“ uvedla Ina Tenz, programová ředitelka a šéfka obsahu v Antenne Bayern. Tematické streamy mají nabídnout nejen samotný hudební proud, ale také doplňkové informace na webovém portálu. „Nabídka zpravodajství každou hodinu a nové zábavní formáty jsou tím, co nás odlišuje od podobných konkurenčních služeb,“ doplnil kreativní ředitel Jan Zerbst.

autor: lukpo
Spustit audio