Bavorské stanice Euroherz a Extra-radio díky DAB+ jako samostatné programy

4. prosinec 2017

Radio Euroherz chce být kontaktní stanicí a být tak se svými posluchači v daném regionu co nejvíce. Akce pro své příznivce plánuje i druhý program.

Z rozhlasových stanic Radio Euroherz a Extra-radio se staly celodenní programy a poděkovat za tuto skutečnost mohou právě digitálnímu vysílání DAB+. V rámci multiplexu Oberfranken, kde jsou šířena, jim byla vyhrazena vlastní kapacita, o kterou se již nemusí dělit. „Jedna stanice, jedna frekvence, po celý den.“ To je motto, s níž avizují novinku platnou od 1. prosince. Co se týká hudby, Euroherz je orientován na mladší, Extra-radio naopak na starší publikum.

Radio Euroherz chce být kontaktní stanicí a být tak se svými posluchači v daném regionu co nejvíce. V rámci akce Open Air Cinema se bude možné setkat s letním kinem, k jehož sledování bude daný program zvát v různých městech. V rámci oslav čtyřiadvacetihodinového vysílání otevřelo Radio Euroherz nové moderní vysílací studio v Hofu, která má být jedním z nejlepších, která jsou k dispozici po celém Bavorsku. Webové stránky stanice jsou k dispozici zde. Pozadu v komunikaci s posluchači nechce v tomto směru zůstat ani Extra-radio.

autor: lukpo
Spustit audio