Britská Lumie integrovala DAB+ rádio do svého budíku

16. říjen 2017

Zabudování DAB+ rádia v rámci Bodyclock je úplnou novinkou, firma ho doposud nenabízela. Nejde ale o jediný zvukový zdroj, ze kterého může budík čerpat.

Společnost Lumie v rámci svého nového modelu Luxe 750D integrovala digitální rozhlasový přijímač do budíku, který je zároveň svítilnou. Vznikl tak relativně neobvyklý produkt, jenž si najde své místo na nejednom z nočních stolků britských posluchačů. Bodyclock Luxe 750D má být neobvyklý především tím, že napodobuje světlo a barvu skutečného slunce. V noci tak tento budík neruší a ráno se s ním jeho majitel budí zcela přirozeně.

Zabudování DAB+ rádia v rámci Bodyclock je úplnou novinkou, firma ho doposud nenabízela. Nejde ale o jediný zvukový zdroj, ze kterého může „budík“ čerpat. K dispozici je i možnost streamingu hudby prostřednictvím Bluetooth a USB port. Díky němu si můžete nejen přehrávat audio soubory, ale například nabíjet svůj mobilní telefon. Bodyclock Luxe 750D nabízí více než dvacítku zvuků jak pro probouzení, tak i samotný spánek. K dispozici je například ptačí zpěv, vodopády a další. Pro usínání je připravený speciální mód modrého uklidňujícího světla.

autor: lukpo
Spustit audio