Chebští kriminalisté pátrají po dvou 14letých dívkách

Chebští policisté vyhlásili pátrání po dvou 14letých dívkách, které v sobotu odpoledne utekly z domovů v Lázních Kynžvart na Chebsku. Kriminalisté žádají občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace o jejich pohybu, aby zavolali na linku 158 anebo se obrátili na jakékoliv obvodní oddělení.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Náměstí Lázní Kynžvart

Náměstí Lázní Kynžvart | Foto: Jiří Blažek

"Měly by se pohybovat spolu, mají vypnuté mobilní telefony. Nejde o první případ, kdy pohřešované utekly z domova," uvedla krajská policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

První z dívek je 170 centimetrů vysoká, štíhlá, má hnědé oči a dlouhé hnědočerné rovné vlasy do půli zad. V obličeji má akné.

Naposledy ji matka viděla v sobotu okolo 16:00 u bazénu v Mariánských Lázních. Tehdy měla na sobě modrou a fialovou mikinu, černou sportovní bundu s kapucí do pasu, šedé legíny, kotníkové zimní černé boty Puma a růžovou kabelku.

Druhá pohřešovaná dívka je 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má modré oči a dlouhé světlehnědé rovné vlasy do půli zad.

V obličeji má pihy a na krku nosí černý pásek připomínající tetování. Naposledy ji viděli asi v 15:00 v Mariánských Lázních u prodejny Lidl. Byla oblečená do světle modrých džínů a černé nebo černozelené kostkované zimní bundy do pasu. Na nohou měla kozačky černé barvy s kožíškem na boku, u sebe malou tašku přes rameno barvy khaki.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme