Chystaná placená televize Epic Drama odhalila první akvizice, odstartuje 14. prosince

10. listopad 2017

„Neustále usilujeme o získávání práv k nejkvalitnější tvorbě. Smlouva je důležitým krokem při sestavování programové sklaby,“ uvedla Karin Heijink, viceprezidentka společnosti Viasat World.

Společnost Viasat World odhalila první akviziční tituly, které nabídne na svém připravovaném placeném kanálu Epic Drama, jenž odstartuje ve čtvrtek 14. prosince. Stanice bude k dispozici v nabídkách kabelových, IPTV a satelitních operátorů v České republice i na Slovensku. O které služby půjde, bude upřesněno později. Více než padesát hodin obsahu nyní firma nakoupila od all3media international.

Společnost all3media international je renomovaný producent a distributor nezávislé televizní tvorby a klíčový partner firmy Viasat World při naplňování programové skladby kanálu Epic Drama nejkvalitnějšími seriály. Mezi prvními oznámenými akvizičními tituly je adaptace mezinárodního bestselleru Jessie Burtonové The Miniaturist, poválečné drama Close to the Enemy, sága The Village nebo detektivní seriál Miss Fisher’s Murder Mysteries. Příznivci moderní dramatické tvorby se mohou těšit na seriály z celého žánrového spektra, včetně detektivních, politických, historických, válečných, dobrodružných či historicky podložených.

Karin Heijink, viceprezidentka společnosti Viasat World odpovědná za obsah a produkty, uvedla: „Nesmírně nás těší, že můžeme rozšířit spolupráci se společností all3media a exkluzivně vysílat hrané seriály na kanálu Epic Drama ve vybraných zemích. Neustále usilujeme o získávání práv k nejkvalitnější tvorbě. Smlouva je důležitým krokem při sestavování programové skladby skutečně světové úrovně pro naše diváky.“ Ben Packwood, obchodní manažer společnosti all3media international, doplnil: „Příběhy s hvězdným obsazením přenesou diváky do jiné doby a jiného prostředí. Těšíme se na další spolupráci s Viasat World při naplňování nabídky kanálu Epic Drama, kde exkluzivně nabídneme vybrané seriály.“

autor: lukpo
Spustit audio