Čtvrtfinálové zápasy v Praze jsou vyprodané. Na finále zbývají poslední lístky

Vstupenky na finále hokejového mistrovství světa v Praze už jsou téměř vyprodané. V nabídce zbývají poslední lístky. Jejich cena se pohybuje od sedmi do devíti tisíc korun.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Prodej vstupenek na Mistrovství světa IIHF, lední hokej

Prodej vstupenek na Mistrovství světa IIHF, lední hokej | Foto: Filip Jandourek

Zcela vyprodané jsou oba čtvrtfinálové zápasy v Praze. Na čtvrtfinále v Ostravě zbývá ještě tři tisíce lístků. Stojí od dvou do tří tisíc korun.

Další volné vstupenky jsou na semifinále, říká mluvčí šampionátu Martina Kučerová: „Jak na první, tak druhé semifinále máme k dispozici víc než dva tisíce vstupenek.“

O dvojicích pro čtvrtfinále rozhodnou dnešní poslední zápasy základních skupin. Bez ohledu na výsledek českého zápasu se Švýcarskem skončí domácí reprezentace třetí a svůj první zápas play off odehraje ve čtvrtek po osmé hodině večer v pražské O2 Areně.

Problémem reprezentace je rychlost, trenéři opět míchají složením útoků

Číst článek

Soupeřem týmu Vladimíra Růžičky mohou být Rusové, Finové, nebo reprezentanti USA.

Jistý vítěz pražské skupiny, Kanada, se utká s Běloruskem, nebo Slovenskem. Švédové a Švýcaři odcestují ke čtvrtfinále do Ostravy, o jejich soupeřích ale vzhledem k vyrovnané situaci ve skupině B není jasno.

Ľubomír Smatana, Anna Jadrná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme