Další regionální stanice Českého rozhlasu v novém, weby nabízejí i mobilní verzi

10. listopad 2017

Oba weby, tedy jak ten pro Český rozhlas Hradec Králové, tak i pro Pardubice, jsou dělány podle stejné šablony v rámci redakčního systému Drupal.

Český rozhlas pokračuje v nastaveném modelu překlápění regionálních stanic do modernějšího vizuálu, který zároveň přinese návštěvníkům možnost dané portály prohlížet zcela automaticky i na mobilních zařízeních. Po studiu v Liberci, které je v pořadí druhým nejmladším regionálním okruhem, došlo ke stejnému kroku i v případě Hradce Králové a Pardubic. Další stanice tohoto typu budou následovat, v plánu je stejný krok například i u nováčka Českého rozhlasu Zlín.

Oba weby, tedy jak ten pro Český rozhlas Hradec Králové, tak i pro Pardubice, jsou dělány podle stejné šablony v rámci redakčního systému Drupal. Návštěvníci na webech najdou kategorie jako Program, Pořady, Audioarchiv, Playlisty, Kamery, O nás, Jak nás naladíte, Kontakt, Zprávy, O čem se mluví nebo Recepty. Pardubické studio Českého rozhlasu má na svém webu umístěnou i rubriku Video. Zájemci si mohou na obou webech danou stanici pustit a v rámci příslušnosti ke značce veřejnoprávního média je k dispozici také rozcestník v horní liště.

autor: lukpo
Spustit audio