Definitivní tečka za zpravodajskou stanicí z24? Její promo v pražském DVB-T skončilo

3. srpen 2017

Zpravodajskou stanici měl rozjet maďarský podnikatel Pál Milkovics ve spolupráci s někdejším šéfem televizí Nova a Barrandov Vladimírem Železným.

Operátor Regionální sítě 4, společnost Prague Digital TV, která je šířena z pražských vysílačů Strahov, Ládví a Zelený pruh odpojil promo obrazovku připravované zpravodajské televize z24. Operátor tento krok udělal proto, jelikož od provozovatele stanice, společnosti S&P Broadcasting, nemá žádné nové informace o tomto projektu. Kanál z24 doposud nemá požádáno o licenci a jeho osud je nejasný.

Zpravodajskou stanici měl rozjet maďarský podnikatel Pál Milkovics ve spolupráci s někdejším šéfem televizí Nova a Barrandov Vladimírem Železným. Projekt byl představen veřejnosti v dubnu, od té doby o něm ale prakticky neexistují žádné nové informace. Milkovics o z24 poprvé promluvil již loni v květnu jako o chystaném tematickém kanálu. Redakce našeho webu oslovila S&P Broadcasting s několika dotazy pár týdnů nazpět, ty ale zůstaly bez odpovědi. Na pozici po z24 se objevilo promo nové televize „WAR Svět válek“, které upozorňuje na blížící se start televize v nabídkách placených služeb.

autor: lukpo
Spustit audio