Digitální stanice Absolut Oldie Classics odstartovala, nalaďte si její webový stream

8. listopad 2017

Kromě samotného streamu stanice je na jejím webu dostupné také vizuální rádio, které přináší obaly aktuálně hraných skladeb, playlist programu a odkazy na další programy Absolut.

Společnost Absolut Digital spustila podle plánu vysílání svého nového tematického streamu Absolut Oldie Classics zaměřeného na hudbu od šedesátých do osmdesátých let. Její webový stream naleznete na webu stanice Absolut Relax. Kromě ní si tu můžete pochopitelně pustit i další programy z rodiny Absolut – digitální okruhy Absolut Radio a Absolut Bella. Na webu se dozvíte, jaká skladba právě hraje, uvidíte aktuální obal přehrávaného singlu a playlist stanice.

„Od našich fanoušků a posluchačů máme v posledních letech obrovskou zpětnou vazbu. Jsme nadšeni, že nyní můžeme potěšit všechny ty, kteří se těšili na pop a rockové hity, které si budou moci zazpívat díky Absolut Bella a Absolut Oldies Classics,“ konstatovala koncem října Verena Bartsch, hudební šéf Absolutní Digital. Obě stanice budou dostupné prozatím pouze na webu, do budoucna nicméně není vyloučeno, že by se mohly objevit i v rámci DAB+. Absolut Digital bude spolu s operátorem Media Broadcast provozovat druhou celoplošnou síť, která má odstartovat předběžně v prvním kvartálu příštího roku.

autor: lukpo
Spustit audio