Digitální stream ČRo Sport po necelých dvou a půl letech ukončil vysílání

17. leden 2017

„Stanice“ zařadila v minulosti například celé zápasy nejvyšší české fotbalové soutěže, významná utkání z basketbalu, volejbalu či přenosy z atletiky.

Český rozhlas ukončil po necelých dvou a půl letech vysílání svého streamu ČRo Sport, který byl dostupný na internetu a také v rámci digitální pozemní distribuce DAB+. ČRo Sport odstartoval začátkem srpna 2014, jeho cílem bylo nabídnout posluchačům přímé přenosy celých fotbalových utkání a dalších sportovních událostí. O přímé reportáže pochopitelně sportovní fandové nepřijdou. Nadále je budou slýchávat například na Radiožurnálu.

„Stanice“ zařadila v minulosti například celé zápasy nejvyšší české fotbalové soutěže, významná utkání z basketbalu, volejbalu či přenosy z atletiky. Kromě multiplexu DAB Praha z Žižkovského vysílače na kanálu 12C (výkon 20 kW) byl občasný kanál dostupný také v balíku stanic příbramské společnosti Teleko. V rámci kabelové a IPTV distribuce stanice nefigurovala, dostupná nebyla ani v pozemním šíření DVB-T nebo na družici Astra 3B, satelitní pozice 23.5 stupně východně. Stream už není k dispozici ani na portálu Play.cz.

autor: lukpo
Spustit audio