Digitradio 225: TechniSat představil přijímač s rukojetí na zahradu nebo pláž

2. březen 2017

Z přijímače je možné zajistit také reprodukci hudby, respektive externího zvukového doprovodu skrze NFC rozhraní, případně na větší vzdálenost pak díky Bluetooth.

Digitradio 225 je podle německé společnosti TechiSat, která je jeho výrobcem, ideálním přijímačem pro použití na zahradě, pláži, případně domácí party. Může být použito všude tam, kde je třeba mobilní příjem s důrazem na silný zvuk. Novinka od TechniSatu má rukojeť a je jí možné snadno přenášet. Přijímač není primárně určen pro český, ale německý trh.

Přijímač bohužel nepodporuje slideshow – má pouze dvouřádkový LCD displej.

Z přijímače je možné zajistit také reprodukci hudby, respektive externího zvukového doprovodu skrze NFC rozhraní, případně na větší vzdálenost pak díky Bluetooth. Externí zařízení je možné připojit také pomocí jacku 3.5 mm (vstup AUX-in). V rámci cenové kategorie jsou samozřejmostí funkce jako režim spánku, časovač, případně budík. Co se týká materiálu, vnitřek přijímače je umístěn do lesklé dřevěné skříně. Výjimkou je přední panel, který je z hliníku. K dispozici je VKV část s rozsahem 87.5 až 108 MHz a III. pásmo pro DAB/DAB+.

autor: lukpo
Spustit audio