Diváci asi ocenili, že jsme makali a snažili se do poslední chvíle, myslí si záložník Bohemians Jirásek

Fotbalisté Mladé Boleslavi jsou minimálně do dnešního večera v čele ligy, protože v páteční předehrávce vyhráli na hřišti Bohemians 3:1. Tohle utkání nabídlo skoro vše, co diváci od fotbalu chtějí. A i když domácí fotbalisté prohráli, vyprovázelo je publikum bouřlivým potleskem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mladá Boleslav se díky vítězství s Bohemians posunula do čela ligové tabulky

Mladá Boleslav se díky vítězství s Bohemians posunula do čela ligové tabulky | Zdroj: ČTK

„Co dělám ligu ve všech klubech, tak jsem nezažil, abych po porážce 1:3 doma slyšel: Hoši děkujem.“ „Myslím, že diváci asi ocenili to, že všichni makali a snažili se hrát do poslední chvíle nadoraz i kluci potom v deseti,“ doplňuje trenéra Bohemians Miroslava Koubka hlavní postava utkání Milan Jirásek.

Ten zavinil první gól soupeře, ve druhé půli snížil a do kabin odešel po červené kartě za skluz na hostujícího Marka Matějovského. „Trefil mě na stojnou nohu. Je vidět, že mě určitě trefil. To jestli jsem simuloval nebo nesimuloval, co jsem tady slyšel, mi přijde úplně zcestné,“ ukazoval hostující záložník na své lýtko.

Přehrát

00:00 / 00:00

Souboj fotbalistů Bohemians s Mladou Boleslaví nadchl diváky natolik, že poražený tým vyprovázeli aplausem ve stoje

Šrámy se mu ale budou hojit s dobrým pocitem, že se Středočeši minimálně na jeden den dostali do čela ligové tabulky. „Jsme za to rádi, ale pracujeme pořád dál. Jsme na to pořád upozorňovaní a trenér nás k tomu nabádá,“ doplnil Matějovský.

„Samozřejmě je to příjemné, kdy jste na čele. Co jsem působil v ligových mančaftech, tak jsem byl akorát tak v Olomouci, kdy jsme skončili tenkrát třetí a v Žilině, kdy jsme vyhráli titul. Na to se dívá velice dobře. Nejsem z těch trenérů, kteří by si zakládali na tom, že musím být někde první, ale chci po hráčích, aby odváděli co nejlepší výkony,“ připomněl trenér Mladé Boleslavi Leoš Kalvoda.

Samostatně na první příčce mohou vydržet Středočeši i delší dobu pokud Plzeň nevyhraje na Slovácku, případně pokud zvítězí o jediný gól.

Martin Charvát, Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme