DOKUMENT: Prima odhalila podzimní schéma, představila novou podobu HbbTV

2. srpen 2017

V nově navrženém menu HbbTV skupiny Prima najdou diváci archiv pořadů televize Prima, televizní program, Počasí, Prima Kvízy, Solitaire a mnoho dalších aplikací.

Společnost FTV Prima představila na dnešní tiskové konferenci v areálu pražské Tróje podzimní programové schéma. Kromě řady novinkových formátů, které si mohou naši čtenáři přečíst v připojeném presskitu (viz dokument níže), bude spuštěna také nová podoba hybridního vysílání HbbTV. Částečně už o ni informoval web Digitální rádio v rámci své dopolední zprávy.

V nově navrženém menu HbbTV skupiny Prima najdou diváci archiv pořadů televize Prima, televizní program, Počasí, Prima Kvízy, Solitaire a mnoho dalších aplikací. Za zmínku také stojí edukační kampaň o červeném tlačítku s moderátorem zpráv Karlem Voříškem, která brzy vstoupila do povědomí uživatelů. Díky této kampani a dalším inovacím na poli HbbTV aplikací, vzrostla v červnu meziročně konzumace videí v HbbTV archivu skupiny Prima o 141 %. Kromě České televize provozuje HbbTV například i Česká televize nebo Nova.

autor: lukpo
Spustit audio