Filmový kanál JOJ Cinema HD zařadí na satelitu po Skylinku i operátor Digi TV

31. leden 2017

„Vyšli jsme vstříc našim zákazníkům. Kanál JOJ Cinema je hodně oblíbený a sledovaný,“ zdůvodňuje zařazení stanice s vysokým rozlišením šéf stanice Vladimír Rusnák.

Filmový kanál JOJ Cinema HD bude na satelitu dostupný po operátoru Skylink i u konkurenční Digi TV. Společnost Digi Czech Republic, která je jejím provozovatelem, oznámila, že stanici zařadí do nabídky od 1. února, tedy ve stejný den, kdy se program objeví i v nabídce IPTV služby O2TV (firma přidává do nabídky i další stanice, pozn. red.). Od včerejška mají klienti Skylinku v nabídce k dispozici i časově posunutou verzi JOJ Cinema +1 HD.

„Vyšli jsme vstříc našim zákazníkům. Kanál JOJ Cinema je hodně oblíbený a sledovaný. V letošním roce se mohou diváci těšit například na tituly jako Nemilosrdní (Antigang), Valerian, Hybná síla (Momentum), Deepwater Horizon, či Kurýr: Restart,“ konstatoval Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi Czech Republic. Kanál JOJ Cinema je zákazníkům Nové Digi TV dostupný už v programovém balíčku Extra a v kompletním Maxi balíčku. Na oficiálních boxech služby se nový program objeví v průběhu zítřka automaticky, majitelé CI modulů budou muset zadat parametry manuálně.

Parametry příjmu: družice Thor (1 stupeň západně), 12380/V, SR 30000, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK

autor: lukpo
Spustit audio