Filmový kanál JOJ Cinema nekódovaně v pozemním vysílání po celý prosinec

1. prosinec 2017

„Touto nabídkou chceme potěšit co nejvíce diváků a zpříjemnit jim tak nadcházející sváteční období," uvedl generální ředitel operátora Towercom Ivan Peschl.

Diváci na Moravě a ve Slezsku, kteří se nacházejí v dosahu placené pozemní televize Plustelka, budou moci po celý prosinec sledovat nekódované vysílání filmového kanálu JOJ Cinema . Stanice je běžně součástí čtvrtého slovenského multiplexu, který funguje ve standardu DVB-T2. Vzhledem k tomu, že program bude k dispozici v režimu free-to-air (volně), není nutné dekódovací zařízení žádného operátora. Provozovatelem služby je společnost Towercom.

„Touto nabídkou chceme potěšit co nejvíce diváků a zpříjemnit jim tak nadcházející sváteční období," uvedl generální ředitel Towercomu Ivan Peschl. Do konce roku se budou moci diváci podívat na česko-slovenské filmové premiéry různých žánrů, jako například drama Kouzlo Vánoc nebo akční sci-fi Power Rangers: Strážci vesmíru o osudu pěti teenagerů obdařených mimořádnými schopnostmi. Premiérový titul Poslední tvář, je příběhem doktora a ředitelky humanitární organizace, kteří se do sebe zamilují během těžkých válečných podmínek v Libérii. Hlavní role si v dramatu zahráli Charlize Theron a Javier Bardem.

autor: lukpo
Spustit audio