Fortuna ligu na nové stanici 213 zahájí duel Trenčína s Prešovem, televize už má EPG

1. říjen 2016

Zahájení vysílání televize je naplánováno na dnešních 18.50, kdy začne přímý přenos z parkuru Jesenná klasika pod hlavičkou X-Bionic Sphere.

Nový slovenský sportovní kanál 213, který bude od dnešního dne k dispozici v nekódovaném režimu na satelitu Thor, pozice 1 stupeň západně, zahájí přímé přenosy z domácí Fortuna ligy duelem mezi fotbalovými celky Trenčína a Prešova. Vyplývá to z elektronického programového průvodce (EPG), který již televize nasadila. Funkci mohou využívat všichni majitelé satelitních boxů na dálkovém ovladači po stisknutí tlačítka EPG.

Zahájení vysílání televize je naplánováno na dnešních 18.50. V následujících dnech se mohou diváci těšit například na Evropskou ligu W5 a Simply The Best (kickbox), motoristické magazíny Rally Tatry a Rally Košice nebo Gran Prix CSIO Košice (Parkur). Program je na satelitu k dispozici ve standardním rozlišení obrazu (SD), nicméně projeví-li operátoři zájem, v distribučním uzlu jim bude program k dispozici i v HD kvalitě. Na Slovensku už je sportovních kanálů celá řada. Působí zde Nova Sport, Eurosport, Sport 1, Sport 2, Arena Sport a řada dalších. Televize bude k dispozici i na internetu na adrese: https://213.sk/.

autor: lukpo
Spustit audio