Fotbalisté Jablonce sní o titulu. Jsme silnější než vloni, věří kapitán Hübschman

Po Plzni a Spartě vstoupí do fotbalové Synot ligy také třetí největší adept mistrovského titulu - Jablonec. Severočeši během přestávky získali několik posil a přišli jen o záložníka Kopice. Útok na úspěšnou sezonu zahájí v Příbrami.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kapitán Jablonce Tomáš Hübschman svému týmu věří. Klidně i na první titul v historii klubu

Kapitán Jablonce Tomáš Hübschman svému týmu věří. Klidně i na první titul v historii klubu | Zdroj: ČTK

„Vidím větší sílu, než byla vloni. Spoustu postů máme zdvojených a myslím, že kvalita týmu se zlepšila,“ soudí kapitán Jablonce Tomáš Hübschman.

Do kabiny k němu přibyli například útočníci Wágner s Teclem, záložník Trávník nebo obránce Karavajev, zatímco jediným výrazným oslabením je přestup záložníka Jana Kopice.

Přehrát

00:00 / 00:00

Fotbalisté Jablonce neskrývají nejvyšší ambice, zjistil reportér ČRo Jan Suchan

„Je to kvalitní hráč, ale spíš jsme potřebovali posílit útok. I přesto, že jsme ztratili Honzu Kopice, si myslím, že pro nás bude jednodušší nahradit jeho na straně, než být bez útočníka nebo hrát s jedním útočníkem. V záloze je konkurence dobrá, zas takový problém tam nebyl,“ přemýšlí zkušený záložník.

Ještě v předminulé sezoně skončil Jablonec v Synot lize jedenáctý, pak přišla první ze tří vln posil, ve které byl i trenér Jaroslav Šilhavý, a ambice Severočechů šly strmě vzhůru. V uplynulém ročníku nejvyšší soutěže už skončili třetí osm bodů za vítěznou Plzní.

Zvedlo se i sebevědomí Jabloneckých, dokazuje to odpověď kouče Šilhavého na dotaz, jestli už jeho tým stáhnul manko na Spartu a Plzeň a bude s nimi hrát o titul. „Hráli jsme o něj i v této sezoně. Závěr jsme prohospodařili, ale nevím, jaké manko. Začínáme všichni od nuly.“

„Plzeň je silná, Sparta taky. Oba týmy jsou stále za favority číslo 1, ale my se boje o čelní příčky nevzdáváme,“ burcuje Jaroslav Šilhavý. Poprvé v nové sezoně to bude moct Jablonec ukázat od 17 hodin v Příbrami.

 

V létě jsme tvrdě makali. Nyní je čas formu prodat! #fkjablonec #synotliga #vprvnilinii

Posted by FK Jablonec on 24. červenec 2015

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme