Fotbalová Bundesliga se bude vysílat na kanálech Digi Sport

7. březen 2018

Přenosy z nejvyšší německé fotbalové soutěže budou diváci moci sledovat ve vysokém rozlišení na stanicích Digi Sport 2 a Digi Sport 3.

Vysílací práva na následující tři sezóny, tedy do roku 2021, na nejvyšší německou fotbalovou soutěž Bundesliga získaly placené kanály Digi Sport. Sportovní televize, které jsou dostupné pouze ve službách Digi TV a Digi2GO, už mají exkluzivně ve svém portfoliu anglickou Premier League nebo španělskou La Ligu. Vysílání přímých přenosů na Digi TV odstartuje tuto neděli zápasem mezi třetí Borusií Dortmund a čtvrtým Eintrachtem Frankfurt.

Přenosy z Bundesligy budou diváci moci sledovat ve vysokém rozlišení (HD) na stanicích Digi Sport 2 a Digi Sport 3. „Průběžně sledujeme a vyhodnocujeme zájem našich sportovních fanoušků a snažíme se přinášet program podle jejich přání,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel Digi Czech Republic, a doplnil: „Na českém televizním trhu od loňského podzimu Bundesliga chyběla. V nedávném diváckém průzkumu jsme si ověřili silný zájem našich diváků o německou fotbalovou ligu a jsme rádi, že jejím příznivcům žádané fotbalové přenosy nyní můžeme skutečně poskytnout.“

autor: lukpo
Spustit audio