FOTO: Nehoda osobního auta s vlakem na Bystřicku skončila naštěstí jen zraněním řidiče

20. září 2017
Zprávy z

OBSAHUJE FOTOGRAFIE! Ráno před půl devátou u obce Rodkov nedaleko Bystřice nad Pernštejnem se stala dopravní nehoda osobního automobilu a projíždějícího vlaku. Řidič tam podle policie přehlédl osobní vlak a na nechráněném přejezdu mu vjel přímo pod kola. Hrůzně vypadající nehoda skončila zraněním řidiče, kterého lékaři odvezli do nemocnice.

„Policisté na místě nehody po prvotním šetření zjistili, že jednadvacetiletý řidič osobního vozidla Škoda Felicia jel po silnici ve směru od obce Rodkov směrem na Bystřici nad Pernštejnem. Při přejíždění přes nechráněný železniční přejezd se signalizací z dosud nezjištěných příčin přehlédl přijíždějící osobní vlak,“ řekla Českému rozhlasu mluvčí policie Dana Čírtková.

Ve vlaku cestovalo 12 lidí, nikdo z nich se nezranil.

Nehoda, Rodkov - Bystřice n. P.


„V osobním vozidle cestoval sám řidič, který utrpěl zranění, které si vyžádalo jeho převoz do zdravotnického zařízení k dalšímu ošetření. Policisté provedli u řidiče osobního vozidla a u strojvůdce vlaku dechové zkoušky na přítomnost alkoholu. Obě dechové zkoušky byly s negativními výsledky.“

autor: mik
Spustit audio