Freenet TV: Blíží se start pozemní televize DVB-T2 v Německu

2. květen 2016

Jako jednu z výhod chce Freenet TV nabídnout speciální „Freenet TV Multithek“, která bude disponovat přehledem internetových aplikací.

V Německu začne na konci tohoto měsíce fungovat placená pozemní televize ve standardu DVB-T2. Nyní je již známa také obchodní značka, pod níž bude platforma fungovat u našich západních sousedů. Freenet TV v sobě bude kombinovat šíření programů klasickou cestou i díky internetu. Služba již v uplynulých dnech spustila své webové stránky dostupné na adrese: http://www.freenet.tv/. Kromě přijímačů se značkou „DVB-T2 HD“, které umožní příjem pozemní digitální televize ve standardu DVB-T2/HEVC, budou na trhu dostupné také produkty, které zajistí bezproblémový příjmem Freenet TV. Označeny budou logem platformy.

Jako jednu z výhod chce Freenet TV nabídnout speciální „Freenet TV Multithek“, která bude disponovat přehledem aplikací s obsahem kombinujícím klasické vysílání a internetové služby. První set-top-box, který získal logo služby Freenet je Strong SRT 8540. Pouze takto označené přijímače umožní bezproblémové využívání všech služeb, které bude platforma nabízet. Novinky z oblasti DVB-T2 v Německu plánuje zveřejňovat na svém webu také společnost Media Broadcast, tamní obdoba Českých Radiokomunikací, a to konkrétně na stránce: http://www.dvb-t2-news.de/. V první fázi budou zájemcům prozatím nekódovaně dostupné stanice Das Erste HD, ZDF HD, ProSieben HD, Sat.1 HD, VOX HD a RTL HD.

autor: lukpo
Spustit audio