HBO bude o víkendu zdarma u všech velkých operátorů

10. listopad 2017

Placená filmová a seriálová televize bude promovat ve spolupráci s operátory premiéru druhé řady původního seriálu Až po uši.

Prémiový kanál HBO bude o víkendu zdarma k dispozici u všech velkých tuzemských operátorů. Po dobu několika dní se tak mohou z něho těšit klienti IPTV služby O2TV, satelitní platformy Skylink a stranou nezůstane ani společnost UPC Česká republika. Důvodem pro neplacené okno je premiéra druhé řady původního seriálu Až po uši. Diváci si v nových příbězích zopakují role Ani Geislerové, Jiřího Havelky, Jitky Čvančarové nebo Jany Kolesárové.

„Náš tradiční set up sledujeme v zimním období. Příběh se odehrává od svátku svatého Martina až do doby po svatém Valentýnu. K postavám, které už diváci znají, přibyly nové tváře: Zuzana Šulajová, Stanislav Majer, Taťjana Medvecká, František Němec”, uvedla kreativní producentka HBO Europe Tereza Polachová. Kameru desetidílného příběhu – vycházejícího z izraelského formátu When Shall We Kiss a realizovaného ve výkonné produkci společnosti ETAMP – vedl Asen Šopov. Hudbu opět komponovala skladatelka Vladivojna La Chia.

„Všichni zákazníci O2TV mohou o víkendu sledovat novou řadu seriálu Až po uši na kanálu HBO na pozici 20 a 21 v HD, bez nutnosti platit cokoliv navíc. Nabídka se týká zákazníků, kteří nemají v programové nabídce kanál HBO,“ uvedla Jitka Pajurková z tiskového oddělení O2. „Od zítra ráno HBO HD a SD až do nedělní půlnoci. Klienti se můžou těšit na celou první sérii Až po uši, která vyvrcholí v neděli od 20:00 prvním dílem druhé série,“ potvrdil operátor UPC na Twitteru. Volné vysílání HBO potvrdil naší redakci i Jaromír Glisník z M7 Group, která provozuje satelitní službu Skylink. Ta už nabízí prémiový kanál pouze ve vysokém rozlišení (HD).

autor: lukpo
Spustit audio