Hit104: Nová mainstreamová stanice v DAB+ pro Berlín, poslechněte si ji on-line

4. duben 2017

Program se profiluje mottem „Your Top40 Channel“. Jedná se tedy o klasickou stanici se současnými mainstreamovými hity, která byla doposud dostupná pouze on-line.

K další programové změně došlo po několika týdnech v německé metropoli Berlíně. V digitálním rozhlasovém multiplexu Berlin/BRBG 7B bylo ukončeno vysílání stanice Jack FM. Její program nahradil nový okruh Hit104. Vyhrazen ji zůstal datový tok 72 kbps. Stanice je k dispozici prostřednictvím on-line streamu na svých webových stránkách a není na něj uplatňována geoblokace. Mohou si ho tedy pustit i zájemci z České republiky a Slovenska.

Hit104 se profiluje mottem „Your Top40 Channel“. Jedná se tedy o klasickou stanici se současnými mainstreamovými hity, která byla doposud dostupná pouze on-line. Hit104 láká na svém webu například na interprety, jako jsou Ariana Grande, Bruno Mars, Calvin Harris, Taylor Swift, Katy Perry, Justin Bieber nebo Nicki Minaj. Dnes už tradiční výbavou portálu hudebních rádií je také jejich playlist, ten je dostupný na adrese: http://webradio.hit104.com/#playliste. Stanice je šířená z vysílače Berlin/Alexanderplatz na kanálu 7B výkonem 10 kW v horizontální polarizaci.

autor: lukpo
Spustit audio