Hokejisté Slavie prohráli s Motorem, i tak po polovině vedou baráž

Na závěr první poloviny baráže o hokejovou extraligu se o překvapení postarali hokejisté Motoru České Budějovice, kteří vyhráli na Slavii. Pražský tým i přes porážku vede po šesti kolech prolínací soutěže. Na druhém místě je po výhře v Olomouci Chomutov.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dominik Furch v brance Slavie třikrát inkasoval. Naposledy z hole Tomáš Nouzy

Dominik Furch v brance Slavie třikrát inkasoval. Naposledy z hole Tomáš Nouzy | Zdroj: ČTK

Strůjcem vítězství českobudějovického Motoru na ledě Slavie byl Tomáš Nouza. V úvodu zápasu připravil střeleckou pozici pro Josefa Straku a v jeho závěru za stavu 1:1 si připsal asistenci u vítězného gólu Kuchejdy. Branku na konečných 3:1 vsítil 32letý útočník sám.

Slavia ani přes porážku nepřišla o vedení v baráži. Po šesti kolech, tedy polovině soutěže o dvě místa v příštím ročníku extraligy, má 11 bodů s bilancí 3 výher, jednoho vítězství v prodloužení a dvou porážek.

Na druhé místo se dostali chomutovští Piráti, kteří vyloupili led Olomouce. O svém vítězství rozhodli hned v úvodu zápasu – ve 13. minutě vedli 3:0. Po konečném vítězství 5:2 mají Severočeši 10 bodů, České Budějovice na ně ztrácí 2, poslední Olomouc pak 3 body.

6. kolo baráže o hokejovou extraligu:
HC Olomouc - Piráti Chomutov 2:5 (1:3, 0:0, 1:2)
Branky a nahrávky: 18. Vyrůbalík (Buc, Knotek), 48. Zuzin (R. Dlouhý, P. Patera) - 8. Hovorka (Rutta, Skinner), 12. Rutta (Skinner, Chlouba), 13. Šulák, 48. Hovorka, 56. O. Kaše (Gajovský, Skinner). Rozhodčí: Hribik, Úlehla - Bryška, Skopal. Vyloučení: 4:6. Využití: 1:1. Diváci: 3989.

HC Slavia Praha - ČEZ Motor České Budějovice 1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Branky a nahrávky: 29. Sklenář (Knot, Pletka) - 4. J. Straka (Kuchejda, Nouza), 54. Kuchejda (Nouza, Vráblík), 57. Nouza (J. Straka). Rozhodčí: Hradil, Lacina - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 11:11. Využití: 1:0. Diváci: 4300.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme