Hokejový útočník Červenka zničil Vítkovice, Plzeň překvapivě padla doma s Olomoucí

Čtyřmi zápasy pokračovala dnes v podvečer hokejová Tipsport extraliga. Pardubice vyhrály v Třinci 1:0 a souboj Mladé Boleslavi se Zlínem skončil také 1:0 po samostatných nájezdech. K dalším dvěma utkáním musely týmy cestovat přes celou republiku. Zatímco Vítkovice si do Chomutova přijely pro výprask 0:4, hráči Olomouce vyhráli v Plzni 5:3.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hrdina domácích Roman Červenka v utkání s Vítkovicemi

Hrdina domácích Roman Červenka v utkání s Vítkovicemi | Zdroj: ČTK

Diváci zápasu Třince s Pardubicemi si příliš gólových oslav neužili. Hostující hráči dokonce za celý zápas vyslali na gólmana Hamerlíka pouhých 13 střel. Ale stačilo jim, že se ujala jedna z nich. Ve čtrnácté minutě první třetiny skóroval obránce Gregorc. I přes závěrečnou hru bez brankáře nedokázal Třinec vyrovnat a podlehl Pardubicím 0:1.

Dlouhou cestu vážili za svým zápasem hokejisté Olomouce, kteří se představili na ledě třetí Plzně. A na cestě domů se budou moci radovat z překvapivé výhry 5:3. Domácí útočník Dominik Kubalík se mohl dotáhnout na čelo střelecké tabulky soutěže, ale skórovat se mu dnes nepodařilo.

Hokejista Dominik Kubalík v letošním ročníku extraligy září i díky novým spoluhráčům

Číst článek

Reprezentační útočník Roman Červenka třemi kanadskými řídil vítězství Chomutova v utkání proti Vítkovicím. Hostující hráči nedokázali prostřelit domácího brankáře Kopřivu. Hrdina domácích Červenka ke dvěma gólům přidal i jednu asistenci a pomohl tak svému týmu k výhře 4:0.

Souboj Mladé Boleslavi se Zlínem nepřinesl vstřelenou branku celých šedesát minut. Střelecky neproduktivní byli hráči obou týmů i v pětiminutovém prodloužení a utkání musely rozhodnout samostatné nájezdy. V nich byl šťastnější hostující Zlín, konkrétně Tomáš Čachotský. Mladá Boleslav prohrála se Zlínem 0:1.

Výsledky 17. kola hokejové extraligy:

HC Škoda Plzeň - HC Olomouc 3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
Branky a nahrávky: 34. Johnson (Kadlec, Kratěna), 42. J. Sýkora (Hossa, Preisinger), 46. Preisinger (Pulpán) - 4. P. Kafka, 39. Řípa, 52. T. Mikúš (P. Kafka), 54. T. Mikúš (P. Kafka, Kucharczyk), 60. Laš. Rozhodčí: Fraňo, R. Svoboda - Lučan, Kis. Vyloučení: 1:4. Využití: 1:0. Diváci: 3520.

HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Branka a nahrávka: 14. Gregorc (J. Svoboda). Rozhodčí: Hodek, Mrkva - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. Diváci: 4401.

Piráti Chomutov - HC Vítkovice Steel 4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 6. Šidlík (Červenka), 8. Červenka (Pospíšil), 42. Pospíšil (V. Růžička ml., J. Mrázek), 50. Červenka (Dlapa, Jánošík). Rozhodčí: Šindler, Souček - Komárek, Ondráček. Vyloučení: 4:4, navíc Strapáč (Vítkovice) 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 4250.

BK Mladá Boleslav - PSG Zlín 0:1 po samostatných nájezdech
Branka: rozhodující nájezd Čachotský. Rozhodčí: Hribik, Hrubý - Zavřel, Kajínek. Vyloučení: 2:5. Bez využití. Diváci: 3748.

Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme