Hromadné nehody přes den zablokovaly hlavní tahy. Teď už jsou průjezdné

Hromadná nehoda čtyř kamionů a 20 až 50 dalších vozů zablokovala dopoledne silnici R1 na 17. kilometru. Pražský okruh byl v jednom směru pět hodin zcela uzavřený. Před polednem došlo také k hromadné dopravní nehodě čtyř nákladních vozů a dalších osobních aut na 117. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. Po šesti a půl hodinách policisté zprůjezdnili v místě levý jízdní pruh.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dálnice D1 u Jihlavy stojí kvůli hromadné nehodě

Dálnice D1 u Jihlavy stojí kvůli hromadné nehodě | Foto: Daniel Burda | Zdroj: Český rozhlas

Zřejmě kvůli nepříznivému počasí dnes došlo k hromadné dopravní nehodě čtyř nákladních vozů a dalších osobních aut na 117. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu, mezi sjezdem na Velký Beranov a na Jihlavu.

Složky Integrovanného záchranného systému odvezly z místa nehody 18 lehce zraněných. Jednoho těžce zraněného transportoval vrtulník do Brna.

Sněžení komplikuje dopravu v Česku, na řadě míst se tvoří sněhové jazyky

Číst článek

Další hromadná nehoda čtyř kamionů a zhruba 50 dalších vozů na 17. kilometru silnice R1 dopoledne zcela zablokovala Pražský okruh ve směru na letiště. Policisté na několik hodin uzavřeli nájezd z dálnice D1 na okruh, krátce po 15. hodině však již auta touto cestou opět mohla.

Na místo dorazilo deset výjezdových policejních skupin, desítky dalších dopravních policistů se staraly o odklon dopravy ulicí K Barrandovu a dalšími komunikacemi.

Záchranáři podle mluvčí Jiřiny Ernestové na místě kolize ošetřili šest lehce zraněných lidí. Mezi nimi byly čtyři děti. Záchranka je proto převezla preventivně na pozorování do motolské nemocnice.

ČTK, ČRo, msk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme