Hudební stanice Óčko rozšíří „červené tlačítko“ o seriály internetové televize Playtvak.cz

29. březen 2018

V minulosti mediální skupina Mafra avizovala například nasazení „pomalé televize“ Slow TV. Majitelé přijímačů připojených k internetu se jí ale nakonec nedočkali.

Hudební televize Óčko začne skrze virtuální červené tlačítko využívat synergie s portálem Playtvak.cz – obě média patří do portfolia mediální skupiny Mafra. V průběhu dnešního dne se objeví v hybridním menu tematické stanice seriály Single Lady, Single Man a Taxikář. Óčko na tuto novinku upozorňuje prostřednictvím střídajících se bannerů ve vysílání, které se zobrazují právě majitelům televizorů a set-top boxů s technologií HbbTV.

Spolupráce Óčka a Playtvaku se očekávala již dlouho a několik let dopředu byla také avizovaná. Připomeňme, že v minulosti například zástupci Mafry slibovali, že v HbbTV menu se objeví například formáty Slow TV, tedy takzvané pomalé televize, což se ale nakonec nestalo. Jak vypadá poutání na jednotlivé formáty Playtvaku, přinášíme v rámci grafiky pod touto aktualitou. Hybridní vysílání Óčka je dostupné v rámci pozemních multiplexů Českých Radiokomunikací, na satelitu Astra a u vybraných kabelových operátorů.

HbbTV bannery Playtvak.cz
autor: lukpo
Spustit audio