Hudební televize Senzi upravila logo, přidala dodatek Music Box TV

11. září 2017

Stanice je dostupná zejména prostřednictvím kabelových a IPTV operátorů na Slovensku, k dispozici je také prostřednictvím družice Thor na pozici 1 stupeň západně.

Slovenská hudební televize Senzi upravila své on-air logo, tedy podobu identifikátoru, který je k vidění přímo ve vysílání. V logu Senzi TV je nově použito sytějších barev a výraznější je i černá linka, která obtahuje jednotlivá písmena v názvu. Pod identifikátorem stanice se objevil dodatek „Music Box TV“, který zde dříve nefiguroval. Logo Senzi TV se mění krátce poté, co ke stejnému kroku přistoupila i konkurenční Šlágr TV, která však změnila kompletně vizuál.

Senzi TV je dostupná zejména prostřednictvím kabelových a IPTV operátorů na Slovensku, k dispozici je také prostřednictvím družice Thor na pozici 1 stupeň západně, ale opět pouze pro naše východní sousedy. Dříve byla tato stanice dostupná i prostřednictvím celoplošného DVB-T vysílání, to však už nějakou dobu neplatí. Z multiplexu operátora Towercom tento program před několika měsíci zmizel. Provozovatel stanice na webu tvrdí, že šlo o jednostranný krok, který nebylo možné ovlivnit. Aktuálně je stanice šířena přes klasickou anténu pouze v Košicích.

Ukázka z vysílání slovenské televize Senzi
autor: lukpo
Spustit audio