Hudebník Radim Pařízek přebírá konkurenční televizi Slušnej kanál

26. červen 2017

Stanice je součástí Regionální sítě 4, která funguje na 46. kanálu z pražských vysílačů Ládví, Strahov a Zelený pruh. K dispozici je i u vybraných kabelových a IPTV operátorů.

Společnost Fajn Rock Media, která je mimo jiné provozovatelem hudební televize Slušnej kanál, převezme ostravský podnikatel a bubeník rockové kapely Citron Radim Pařízek. Vyplývá to z aktuálního zápisu z posledního zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), které se konalo minulé úterý. Pařízek konkrétně přebírá 40% podíl Petra Kůsy, 30% podíl Marka Lichtenberga a 30 %, které držela firma Alfedus.

Slušnej kanál je součástí Regionální sítě 4, která funguje na 46. kanálu z pražských vysílačů Ládví, Strahov a Zelený pruh. K dispozici je i u vybraných kabelových a IPTV operátorů, na satelitu naopak šířena není. Slušnej kanál známý dříve pod označením Fajnrock TV (označení používal do října 2015) byla doposud přímou konkurencí Pařízkovu projektu hudební televize Rebel. Ta je šířena v celoplošném multiplexu 4. Ke Slušnýmu kanálu náleží i stejnojmenný klub a restaurace, která se nachází na pražském Žižkově.

autor: lukpo
Spustit audio