Indie a reggae stanice Radio RaBe v nabídce digitálního rozhlasu ve Švýcarsku

10. říjen 2016

Na svém facebookovém profilu Radio RaBe uvádí, že přináší i zpravodajství, pro nějž ostatní rozhlasové stanice nemají prostor včetně servisu pro migranty.

Nabídku švýcarského digitálního rozhlasového multiplexu (DAB+) společnosti Digris rozšířila stanice Radio RaBe. Program sám sebe charakterizuje jako tematický okruh věnovaný žánrům jako indie, pop, rock, reggae, electronica, hip hop, black music, jazz a folk. Zájemci z České republiky a Slovenska mohou tento digitální okruh poslouchat přímo na webu stanice, kde je integrovaný její on-line přehrávač.

Kromě výše zmíněných hudebních žánrů je ve vysílání k dispozici také informační a kulturní servis. Na svém facebookovém profilu Radio RaBe uvádí, že přináší i zpravodajství, pro nějž ostatní rozhlasové stanice nemají prostor včetně servisu pro migranty. Ve vysílání dále nechybí přenosy a záznamy koncertů, hudebních festivalů nebo divadelních a literárních akcí. Vzduchem je možné Radio RaBe naladit například v regionu Basilej, kde je stanice dostupná z vysílače Bettingen/St. Chrischona na kanálu 10A výkonem 2,6 kW.

autor: lukpo
Spustit audio