Infokanál operátora T-Mobile odstartuje v prvním kvartálu letošního roku

10. leden 2018

Do nabídky T-Mobile TV byla zařazena například filmová a seriálová stanice Epic Drama, která u konkurenčních služeb prozatím nefiguruje.

Informační kanál, který připravuje pro své zákazníky, ale nejen pro ně, operátor T-Mobile, by měl odstartovat ještě v prvním kvartálu letošního roku. Webu Digitální rádio to potvrdilo tiskové oddělení firmy. „Infokanál spustíme do konce března 2018. V zavádění jsme dali přednost projektům, které měly pro zákazníky větší bendit,“ uvedl Tomáš Leixner z T-Mobilu. Potřebnou licenci má společnost od podzimu loňského roku.

Leixner připomněl, že zákazníci se dočkali ke konci loňského roku, na nějž byl start původně avizován, například prodlouženého zpětného zhlédnutí na tři dny, kodeku H.265/HEVC přinášejícího kvalitnější obraz a nižší datovou náročnost či rozšiřování programové nabídky o nové kanály. Připomeňme, že do nabídky T-Mobile TV byla zařazena například filmová a seriálová stanice Epic Drama, která u konkurenčních služeb prozatím nefiguruje. Klienti se museli nově obejít naopak bez německo-jazyčného 3satu a francouzské verze France 24.

autor: lukpo
Spustit audio