Internetová platforma Lepší.TV vyslyšela zákazníky, od září přidá konečně kanály HBO

25. srpen 2017

Prémiové stanice budou první měsíc u operátora vysílat zdarma, a to jak pro stávající tak i nové klienty. Dostupné budou ve vysokém rozlišení HD.

Součástí nabídky internetové platformy Lepší.TV se od září stanou konečně kanály společnosti HBO Europe, jmenovitě HBO, HBO 2 a HBO 3. O chystané novince informoval sám provozovatel, který tak reaguje na četná přání a žádosti klientů, jež se objevovaly zejména na sociální síti Facebook. Aktuálně nabízí platforma sedm desítek programů, z toho 28 ve vysokém rozlišení (HD). Nově je součástí Lepší.TV tematický kanál Up Network.

Televizní pořady lze s Lepší.TV bez ohledu na čas sledovat až třicet dní zpětně. Pro srovnání T-Mobile TV má archiv v rozsahu 48 hodin, O2TV padesát hodin a UPC sedm dní. Jednou z možností je nahrávání několika programů najednou. Podobně jako řadu dalších internetových platforem je možné i tuto využívat bez set-top-boxu - na libovolném počítači, notebooku, tabletu i telefonu. Kromě klasických funkcí nabízí Lepší.TV také videoarchiv se čtyřmi stovkami filmů, seriálů, dokumentů i pořadů pro děti.

autor: lukpo
Spustit audio