Internetová televize Digi2GO se rozšiřuje o dvanáct programů

23. říjen 2017

„S našimi zákazníky průběžně komunikujeme, zjišťujeme jejich zájmy a v rámci našich možností se snažíme programovou nabídku průběžně rozšiřovat a dále zkvalitňovat,“ uvedl šéf služby Vladimír Rusnák.

Provozovatel internetové televize Digi2GO, společnost Digi Czech Republic, rozšířil k dnešnímu datu nabídku základního balíčku o dvanáct nových kanálů. Celkem tedy nyní zahrnuje přes sedmdesát kanálů a kompletní nabídka obsažená v Maxi balíčku přesáhla sto kanálů. Nabídku rozšiřuje MTV Dance International, MTV Live HD, Óčko Expres, Óčko Star, VH1 Classic, Retro, Barrandov Family, Prima Comedy Central, Arena Sport 2, ČT 1 Jižní Morava,TVS (Slovácko) a English Club TV.

„S našimi zákazníky průběžně komunikujeme, zjišťujeme jejich zájmy a v rámci našich možností se snažíme programovou nabídku průběžně rozšiřovat a dále zkvalitňovat. V tuto chvíli jsme například vyšli vstříc těm našim zákazníkům, kterým v nabídce chyběly kanály Barrandov Family či Prima Comedy Central. Zároveň jsme významně rozšířili nabídku hudebních kanálů, jimiž oslovujeme především mladší generaci. Věřím ale, že zákazníci ocení například i English Club TV, kanál zaměřený na výuku a procvičování angličtiny,“ konstatoval Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi Czech Republic.

autor: lukpo
Spustit audio