JOJ Family nabídne slovenskou i čistě českou produkci

25. srpen 2016

Stanice bude kromě DVB-T k dispozici také v nabídkách kabelových a satelitních operátorů. JOJ s ní chce nahradit v Česku svůj vlajkový kanál.

Nový plnoformátový kanál JOJ Family, který odstartuje v následujících dnech prostřednictvím multiplexu 4, nabídne kombinaci slovenské a české televizní tvorby. Informovala o tom sama TV JOJ. Hlavním tahákem má být při startu show Česko Slovensko má talent, kterou poprvé nebude vysílat Prima. Čeští diváci se dočkají například reality formátu Soudní síň, jež se natáčí speciálně pro JOJ Family v českém jazyce a s českými protagonisty.

Ze slovenské tvorby nebudou chybět seriály předabované do češtiny, například Naši, českému publiku již známý Dr. Dokonalý nebo Doktorka Ema, v hlavních rolích s herečkami Soňou Norisovou a Zuzanou Kronerovou. Ve slovenčině bude JOJ Family vysílat seriály, ve kterých si zahráli v Česku známí herci, jako například ZOO (Tomáš Hanák, Ján Koleník, Táňa Pauhofová), Kdyby bylo kdyby (Aňa Geisslerová, Roman Luknár, Ján Koleník, Zuzana Fialová) a další.

JOJ Family nabídne divákům také nejnovější soutěžně-zábavnou show Uhodni můj věk nebo slovenské sitcomy Hoď svištěm, Svět podle Evelyn nebo Dvojčata. JOJ Family bude vysílat i nové seriály, které nabídne TV JOJ na Slovensku, mimo jiné Za sklem, Pravá tvář nebo Hotel. Čeští diváci budou tedy sledovat program JOJ Family z části v původním slovenském nebo českém znění a z části s českým dabingem. Obsah vysílací struktury bude ve velké míře shodný se slovenskou televizí JOJ, včetně zpravodajských pořadů ve večerním prime time, konkrétně Krimi a Noviny. Web a facebookový účet televize bude v češtině.

autor: lukpo
Spustit audio