Kabelová televize UPC zařadí DocuBox HD, Mezzo Live HD, Euronews HD a další stanice

30. říjen 2017

Z televizní nabídky zároveň vypadnou verze programů HBO 2, HBO 3, stejně jako Cinemax a Cinemax 2 ve standardním rozlišení, které budou nadále v nabídce v HD kvalitě.

Nabídka společnosti UPC Česká republice, největší kabelové televize na trhu, se od úterý 31. října rozšiřuje o pět nových programů. Jmenovitě půjde o FightBox HD, DocuBox HD, Fast&Fun Box HD, hudební stanici Mezzo Live HD a zpravodajskou Euronews HD. Zařazení těchto stanic navazuje na rozšíření v září 2017, kdy byla programová nabídka obohacena o stanice Cartoon Network (operátor připravuje její HD verzi), War TV a Film+ HD.

„I tímto rozšířením programové nabídky pokračujeme v naplňování našeho příslibu ve snaze poskytovat žánrově rozmanitou a bohatou programovou nabídku, s přihlédnutím k požadavkům a očekáváním zákazníků. V zájmu poskytnout maximální zážitek z televizní zábavy jsou všechny nově přidané stanice v HD rozlišení, aby si diváci jejich vysílání mohli vychutnat v nejvyšší kvalitě,“ uvedl Martin Miller, generální ředitel společnosti UPC v České a Slovenské republice.

Stanice FightBox HD, která je zaměřená na bojová umění, a také dokumentární stanice DocuBox HD a lifestylová sportovní stanice Fast&Fun Box HD, se stanou součástí balíčků Komplet a FilmBox Premium. Hudební stanici Mezzo Live HD diváci najdou v balíčcích Komfort, Komplet a Music. Stanice Euronews HD nahradí svou verzi ve standardní kvalitě, jejíž vysílání bylo v našem regionu ukončeno, a diváci ji najdou ve všech balíčcích počínaje základní nabídkou Klasik. Z televizní nabídky od stejného data zároveň vypadnou SD verze programů HBO 2, HBO 3, stejně jako Cinemax a Cinemax 2, které budou nadále v nabídce v HD kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio